Hét jobportaal voor de vastgoedsector

FAQ

WERKGEVERS

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer dan onze support.

Rechts bovenaan klik je op registreren. Je vinkt aan dat je een werkgever bent en na het invullen van enkele basisgegevens kan je je (gratis) registreren. Om een vacature te plaatsen heb je een betalend pakket nodig.

Als werkgever kan je op 10min een vacature online publiceren met het pakket van je keuze.

Om een pakket te bestellen moet je geregistreerd én ingelogd zijn.

Om te starten met de aanmaak van een vacature klik je rechts bovenaan het menu op de blauwe knop

START: standaard vacatures verschijnen chronologisch in onze jobfeed onder de BOOST-vacatures en blijven standaard 3 maand online. Je kan kiezen voor 1 of 3 vacature(s) per pakket (de credits blijven 1 jaar beschikbaar in je account) . Wil je gedurende 1 jaar onbeperkt vacatures plaatsen? Ga dan voor een unlimited pakket. Alle start-pakketten worden gepromoot op onze social stories. De lay-out van de post is inbegrepen in het pakket. Wil je een standaard vacature ook boosten, dan kan je een UPGRADE-pakket bijbestellen.

BOOST: hiermee publiceer je één vacature meteen bovenaan in de kijker gedurende 1 maand. Want vacatures die altijd bovenaan de zoekresultaten staan & gepromoot worden op social media ontvangen beduidend meer sollicitaties. Na de BOOST-periode blijft je vacature nog 2 maanden online staan, doch in de chronologische volgorde.  Een Boost-pakket wordt gepromoot op onze social stories en social feeds (Facebook, Instagram, LinkedIn).  Tevens sponsoren wij jouw vacature met Facebook Ads bij je doelgroep én in jouw regio. De lay-out van de post is inbegrepen in het pakket.

Je kan kiezen om een custom sollicitatielink te gebruiken (bv. naar de sollicitatiepagina van jouw website of hr-app) ofwel laat je de sollicitanten onze pop-up gebruiken. Je ontvangt dan per mail een melding van elke sollicitatie. Je kan alle sollicitaties beheren via je dashboard bij ‘sollicitaties beheren‘.

Je kan snel en duidelijk vacatures nalezen en beslissen om ze af te wijzen of om de kandidaat een bericht te sturen.

Je hebt in je dashboard ook een overzicht van de contactgegevens van alle sollicitanten.

Log in op je profiel. Ga naar bedrijfsprofiel en onderaan kan je klikken op verwijder mijn account. Let op: deze bewerking is onomkeerbaar.

Om onze site spamvrij te houden worden de IP adressen van de meeste landen geblokkeerd. Enkel  (de ons omringende) europese landen krijgen toegang. Indien je bijvoorbeeld in het buitenland op reis zou zijn of indien je IP adres vanuit het buitenland zou gegenereerd worden, kan je mogelijks een security-page te zien krijgen en kan je de site niet gebruiken. Je kan ons altijd contacteren om je IP adres alsnog vrij te geven.

WERKZOEKENDEN

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer dan onze support.

Rechts bovenaan klik je op registreren. Je vinkt aan dat je een werkzoekende bent en na het invullen van enkele basisgegevens kan je meteen gebruik maken van de vele gratis opties.

Neen, iedereen kan online solliciteren.

Het GRATIS registreren heeft wel veel voordelen: dan worden je contactgegevens bewaard voor alle eventuele volgende sollicitaties. Tevens kan je je sollicitaties herbekijken en beheren. Je kan ook afzien van een sollicitatie en ze online terug intrekken. Je kan je ook aanmelden voor ‘stuur mij jobs‘. Dan ontvang je op tijdstippen naar keuze de meest recente jobs die beantwoorden aan jouw instellingen. Je kan ook werkgevers volgen en vacatures bewaren als favoriet.

Onderaan elke vacature kan je een knop ‘solliciteer nu‘ vinden. Je hoeft hiervoor niet geregistreerd te zijn. Mits invullen van je contactgegevens, het omschrijven van je motivatie en/of opladen van een CV kan je meteen solliciteren.

Je kan je ook GRATIS registreren als kandidaat en dan worden je contactgegevens bewaard voor alle eventuele volgende sollicitaties. Tevens kan je je sollicitaties herbekijken en beheren. Je kan ook afzien van een sollicitatie en ze online terug intrekken. Je kan je ook aanmelden voor ‘stuur mij jobs‘. Dan ontvang je op tijdstippen naar keuze de meest recente jobs die beantwoorden aan jouw instellingen. Je kan ook werkgevers volgen en vacatures bewaren als favoriet.

Je kan al je sollicitaties beheren via je dashboard bij ‘sollicitaties beheren‘.

Daar kan je de status raadplegen. Ofwel heeft de werkgever jouw vacature afgewezen ofwel heeft hij ze gunstig beoordeeld en zal je eerstdaags gecontacteerd worden voor een gesprek. Let wel dat het mogelijk is dat niet alle sollicitaties zullen behandeld worden door de werkgever. Sommige vacatures zijn immers erg populair. Je kan er steeds van uit gaan dat de werkgever jou zal contacteren. Het rechtstreeks contacteren van de werkgever met vragen omtrent jouw sollicitatie is niet aan te raden.

Je kan ook een sollicitatie opnieuw verwijderen.

Log in op je profiel. Ga naar ‘mijn profiel‘ en onderaan kan je klikken op verwijder mijn account. Let op: deze bewerking is onomkeerbaar.

Om onze site spamvrij te houden worden de IP adressen van de meeste landen geblokkeerd. Enkel  (de ons omringende) europese landen krijgen toegang. Indien je bijvoorbeeld in het buitenland op reis zou zijn of indien je IP adres vanuit het buitenland zou gegenereerd worden, kan je mogelijks een security-page te zien krijgen en kan je de site niet gebruiken. Je kan ons altijd contacteren om je IP adres alsnog vrij te geven.