Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

ADMINISTRATIEF VASTGOEDBEDIENDE (M/V) – REGIO IZEGEM

ADMINISTRATIEF VASTGOEDBEDIENDE (M/V) – REGIO IZEGEM 103 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Loontrekkend
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Roeselare - Izegem
Om onze grote ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar een administratief vastgoedbediende voor ons kantoor te Izegem

Als vastgoedbediende ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning in het kantoor waarbij facturatie, administratieve en organisatorische opvolging van dagelijks beheer behoren tot jouw vast takenpakket. Talen zijn voor jou geen probleem en je hecht veel belang aan grammatica en spelling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verhuur in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige verhuurproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

Profiel

– Je bent een administratieve duizendpoot en een organisatietalent

– Je beheerst Nederlands, Frans en Engels zowel mondeling als schriftelijk

– Je beschikt over een groot doorzettingsvermogen en bent optimistisch ingesteld

– Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Aanbod

Immo Francois biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng met een competitief salaris. We streven naar een positieve samenwerking met jou als administratief vastgoedbediende en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep. Je komt terecht in een bedrijf met een enorme dosis teamspirit en onbeperkte mogelijkheden tot opleiding, waardoor je je als individu zowel persoonlijk als professioneel ten volle kan ontwikkelen.

Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons kantorennet! Neem snel contact op met Klaas Vervaeke via klaas@immofrancois.be of op het nummer 050 94 64 46.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us