Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Asset manager

Job Expired

Asset manager 537 keer bekeken

VACATURE

 • Statuut Loontrekkend
 • Provincie Brussel
 • Regio Brussel

Functieomschrijving:

Heb je ervaring in het beheren van een vastgoedportefeuille? Werk je graag samen met mensen en ben je sterk communicatief aangelegd? Hou je ervan projecten op te starten en te coördineren? Dan is deze
vacature iets voor jou!
We zoeken een ambitieuze collega die goed kan onderhandelen en graag het initiatief neemt. Je ademt
overtuigingskracht uit en stelt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Je hebt ervaring opgedaan binnen
een vastgoed-, corporate finance, of consultancy omgeving en beschikt over een master diploma.
Als asset manager ga je proactief te werk om de portefeuille en processen te optimaliseren, werk je
verschillende scenario’s uit op basis van behoeften, financiën, middelen, metingen, timing. Hiertoe zet je centralisatie projecten op en plaats je die in de markt, zoek je nieuwe huisvesting, ga je contracten
(her)onderhandelen. Je brengt risico’s in kaart en formuleert vanuit je expertise en onderzoek gepaste
adviezen. Je komt terecht in een team van een 7-tal medewerkers en werkt samen met eigenaars/verhuurders, huurders/gebruikers/klanten, je rechtstreekse collega’s (contractbeheerders, asset manager, financiële coördinator, tekenaar,…) en andere collega’s binnen Het Facilitair Bedrijf.


Profiel:

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

 • Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.
 • Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring binnen een vastgoed, corporatefinance of consultancy omgeving.

OF

 • Je hebt een geldig toegangsbewijs voor de functie van asset manager uitgereikt door de VDAB of je behaalt het uiterlijk tegen 24 juli 2020.

Lees meer over de voorwaarden in het selectiereglement!


Aanbod:

 • Je wordt verloond in de salarisschaal die gekoppeld is aan de graad van adjunct van de directeur (rang A1, salarisschaal A111). Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je aanvangssalaris is minimaal 3.204,70 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur.
 • Je komt terecht in een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving, samen met alle belanghebbenden werk je mee aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang.
 • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar , bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
 • Je hebt recht op een aanvullend pensioen, ook wel ‘tweede pijler’ genoemd, volledig betaald door de werkgever. Je hoeft dus zelf niets bij te dragen.
 • Geen fan van files? Bij de Vlaamse overheid kan je rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding voor je woon-werkverkeer. Je kan ook één of 2 dagen van thuis of een satellietkantoor werken bij de meeste functies.
 • Je ontvangt maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag. 5,91 euro wordt door de werkgever betaald, 1,09 euro door de werknemer, via een maandelijkse inhouding op het nettoloon.
 • Je eerste 12 maanden vormen een inwerkperiode.

Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

 • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us