Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Beleggingsadviseur vastgoed

Beleggingsadviseur vastgoed 96 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig, Loontrekkend, Bespreekbaar
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Roeselare - Izegem

Functieomschrijving:

Als beleggingsadviseur bij Dewaele Vastgoedgroep ben je verantwoordelijk voor het optimaal adviseren van klanten inzake beleggingsvastgoed. Je overschouwt de investeringsmarkt en vanuit jouw fiscale en economische expertise geef je beleggers gericht, duidelijk en onderbouwd advies om hun vastgoedportefeuille te versterken. Je weet een goede relatie te onderhouden met bestaande contacten en breidt, door een eigen uitgebreid netwerk uit te bouwen, jouw klantenportefeuille verder uit. Je neemt de volledige coördinatie van het beleggingsvastgoed binnen de groep op jou en zorgt voor de doorvertaling van onze visie naar de verschillende kantoren. Je komt regelmatig in verschillende kantoren en bouwt een vertrouwensband met elk team op. Alle leads, via jouw netwerk en alsook via onze interne kanalen volg je zeer nauwgezet op. Vanuit jouw beleggingsadvies slaag je er in sterke verkoopresultaten in beleggingsvastgoed neer te zetten. Als adviseur beleggingsvastgoed deel je jouw expertise ook graag op adviesavonden of via interne opleidingen.


Profiel:

Je behaalde een bachelor of master in een financiële of economische richting of kan gelijkwaardige ervaring voorleggen op vlak van vermogensbeheer en fiscaliteit. Je hebt minimum vijf jaar relevante werkervaring achter de rug. Verder heb je een passie voor vastgoed, bezit je een sterke commerciële drive en ben je klantgericht ingesteld.


Aanbod:

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een groeiverhaal en jouw eigen carrièrepad verder vorm te geven. Met heel wat interne opleidingen en externe opleidingen via Dewaele Academy, een motiverend vergoedingssysteem en doorgedreven ondersteuning van jouw collega’s helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Je werkt in mooie kantoren waar de koffie steeds warm staat, samen met een hoop gedreven collega’s die jou warm zullen onthalen. Bovendien ben je meer dan welkom op tal van teamevenementen zoals de Kick-Off en D-day.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us