Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

BIV-STAGIAIR – ERKEND MAKELAAR OF VASTGOEDVERKOPER (M/V) – REGIO OOSTDUINKERKE/NIEUWPOORT

BIV-STAGIAIR – ERKEND MAKELAAR OF VASTGOEDVERKOPER (M/V) – REGIO OOSTDUINKERKE/NIEUWPOORT 90 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Veurne
Om onze grote ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar versterking voor ons kantoor te Nieuwpoort

Immo Francois staat voor passie in de vastgoedmarkt. Met ons gedreven team zijn wij actief in verschillende regio’s met kantoren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Om onze grote ambities te helpen waarmaken, zijn wij op zoek naar een BIV-makelaar of BIV-stagiair voor regio Oostduinkerke/Nieuwpoort.

Functie

Vanuit het kantoor krijg je een ruime persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedmakelaar instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille door actieve prospectie. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

Profiel

– Je beschikt over een bachelor diploma of bij voorkeur een bachelor vastgoed

– Je bent commercieel, klantgericht en haalt energie uit onderhandelingen

– Je beschikt over een groot doorzettingsvermogen en bent optimistisch ingesteld

– Je bent woonachtig in de regio en bent in het bezit van een rijbewijs B

Aanbod

Immo Francois biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng. We streven naar een positieve samenwerking met jou als handelsagent en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep. Je komt terecht in een bedrijf met een enorme dosis teamspirit en onbeperkte mogelijkheden tot opleiding, waardoor je je als individu zowel persoonlijk als professioneel ten volle kan ontwikkelen.

Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons kantorennet! Neem snel contact op met Roeland Trooster via roeland@immofrancois.be of op het nummer 058 460 046.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us