Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

BIV Vastgoedmakelaar residentieel vastgoed

Job Expired

BIV Vastgoedmakelaar residentieel vastgoed 583 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig, Bespreekbaar
  • Provincie Vlaams-Brabant
  • Regio Regio Halle

Functieomschrijving

Droom je weg bij een gevarieerde job met veel klantencontact? Dan is onze vacature voor BIV vastgoedmakelaar vast iets voor jou!

De job in een notendop

Als commercieel talent maak je jou thuis in het arrondissement van Halle-Vilvoorde en werkt vanuit ons kantoor in Liedekerke. Je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen…. Op kantoor helpen wij je verder om de administratieve afhandeling voor jou zo vlot mogelijk te laten lopen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, een ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s op kantoor die jou hiermee ondersteunen.


Profiel

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen, landmeten of rechtspraktijk. Je ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken. Je bent in het bezit van je BIV-nummer of LAN-nummer.


Aanbod

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren of stuur je motivatiebrief en CV naar pieter@topo-immo.be

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs