Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Business developer

Business developer 264 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Loontrekkend
  • Provincie Oost-Vlaanderen
  • Regio Regio Gent

We’re hiring!

Setle is een vastgoedapplicatie die kandidaat-kopers begeleidt in het aankoopproces van hun woning. Dit door bijvoorbeeld een realistisch beeld te geven van alle renovatiekosten die nog zouden nodig zijn na de aankoop van de woning. Voor de uitbouw van Setle zijn we op zoek naar een gemotiveerde business developer in de regio Oost- en West-Vlaanderen & Antwerpen. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.setle.be

We’re on a mission

Wij willen vastgoedkosten transparanter maken en zo de koopkracht van kopers garanderen. Met Setle willen we zorgen voor transparantere vastgoedkosten én zo de koopkracht van kopers te garanderen. Hiervoor richten we ons vandaag vooral op de vastgoedmakelaar die zijn potentiële kopers een digitale ‘customer journey’ wil aanbieden. Uniek aangezien geen enkele andere speler op de vastgoedmarkt dit deel van het aankoopproces in kaart brengt.

We’re looking for you

Gebeten door vastgoed en een echte people-person? Dan ben jij de business developer die wij zoeken! Jij krijgt de kans om van Setle dé nieuwe speler in de ‘proptech-scene’ te maken door opportuniteiten in de markt te ontdekken op vlak van customer retention en product development en je eigen klantenportefeuille uit te bouwen. Je gaat voor actief op zoek naar nieuwe klanten, maar zorgt ook voor ‘customer delight’ bij bestaande klanten. Daarbij kan je de wensen van de klant goed aanvoelen en kan je de noden doorbriefen naar ons HQ in Hasselt.

Skills needed

We zoeken een ambitieus iemand die strategisch kan denken en een voorliefde voor technologie heeft.
Je hebt liefst:

  • Kennis van de vastgoedmarkt, zowel in makelaardij als projectontwikkeling
  • Minstens 2 jaar ervaring in de sector
  • Een passie voor vastgoed
  • Interesse in de digitale wereld
  • Een neus voor opportuniteiten die goud waard is in je business development skills

What’s our offer?

Een uitdagende job in een start-up in volle groei met ruimte voor initiatief en ondernemingszin. Je komt terecht in een jong, gedreven en highly-skilled team van collega’s met als thuisbasis de Corda Campus in Hasselt.
Daarnaast kan je een competitief loon verwachten overeenkomstig met je ervaring, een bedrijfswagen, laptop en smartphone. We bieden ook een uitgebreid voordelenpakket dat we graag in onderling overleg bepalen (because we don’t know what you like, and you don’t know what we can offer…)
Want to apply?
Stuur dan je cv naar Vicky Geladé via info@setle.be

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us