Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Commercieel medewerker verkoop

Job Expired

Commercieel medewerker verkoop 561 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Loontrekkend
  • Provincie Antwerpen
  • Regio Regio Turnhout

Functieomschrijving:

Ter versterking van team-vastgoedpartners zijn wij dringend op zoek naar een commercieel vastgoedtalent. Je staat in voor de opvolging van de reeds lopende verkoopdossiers en gaat daarnaast actief op zoek naar uitbreiding van onze vastgoedportefeuille in de regio.

Wij kijken uit naar een energieke, inspirerende en commerciële persoonlijkheid die mee wil groeien met onze jonge vastgoedonderneming.


Profiel:

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio en hebt al enige ervaring in de vastgoedsector. Wij zijn opzoek naar iemand die op korte termijn kan starten en zich volledig wil smijten in deze nieuwe uitdaging.


Aanbod:

Wij bieden een marktconforme verloning op basis van prestaties (vast loon + bonussen). Verder kan je rekenen op professionele en commerciële ondersteuning vanuit het kantoor (o.a. commerciële en beroepsgerelateerde trainingen) en krijg je een laptop ter beschikking. Het gebruik van een auto is te bespreken.

Je gaat actief deel uitmaken van een enthousiast en hecht team. Verder kan je in deze job genieten van veel vrijheid, je werkplanning maak je grotendeels zelf. Hiertegenover vragen wij uiteraard een grote verantwoordelijkheidszin en géén 9 to 5 mentaliteit.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Connect with us