Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Commercieel medewerk(st)er woonvastgoed Kortrijk

Job Expired

Commercieel medewerk(st)er woonvastgoed Kortrijk 564 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig, Loontrekkend
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Kortrijk

Mensen een nieuwe thuis geven. Daar zijn we bij Panorama sterk in. En daarom hebben we jou nodig!

Brug tussen verkoper en nieuwe eigenaar
Je komt toe op kantoor, opent je mailbox en leest je mailtjes. Je neemt contact op met geïnteresseerden en verschaft hen meer informatie. Een plaatsbezoek wordt afgewisseld met het prospecteren naar woningen. Je doorzoekt grondig het terrein van wat er (al lang) te koop staat en legt contact met de eigenaar. Je belt de verkoper op, verkoopt jezelf (en Panorama) en yes, je hebt een afspraak vast. Deze plan je meteen in in je agende, tussen de plaatsbezoeken en prijsbesprekingen. Je bespreekt vervolgens een bod dat je ontvangen hebt en tot slot ontvang je nog de koper en de verkoper van een pand om de compromis te ondertekenen. Na ondertekening wuif je hen met een gerust hart uit, wetende dat je binnenkort de kopers hun huis op de markt mag zetten dankzij de positieve samenwerking en de aankoop-verkoopsovereenkomst die je zonet ondertekend ontvangen heb.

Bezoeken, onderhandelen en verkopen
Je zal instaan voor alle facetten van de verkoop van woonhuizen, appartementen, nieuwbouwwoningen en gronden in de ruime regio rond Kortrijk. Dit doe je door je eigen portefeuille op te bouwen door enerzijds te prospecteren maar anderzijds ook te genieten van de bestaande naamsbekendheid die Panorama de laatste jaren opgebouwd heeft. Dankzij de ondersteuning van onze sales support zullen je panden in no time online staan te schitteren zodat jij je kan concentreren op de geïnteresseerden die hieruit voortvloeien. Je geeft telefonisch meer informatie, plant plaatsbezoeken in, voert de bezichtigingen uit en onderhandelt over de prijs. Je kan rekenen op de professionele steun van het volledige team bij vragen of onzekerheden.

Een uitvalsbasis in hartje Kortrijk
Dankzij onze uitvalsbasis in het centrum van Kortrijk ben je, met eender welk vervoermiddel, in no time op kantoor. Het station van Kortrijk bevindt zich op wandelafstand (200 m), de Kleine ring (R36) bereik je reeds na 500 m rijafstand.
Ons hoofdkantoor bevindt zich naast de Expresweg in Brugge. Af en toe zal je hier te vinden zijn maar dit is zeker geen dagdagelijkse kost.

Op kantoor zal je samenwerken met je collega’s die de Kortrijkse markt reeds opengebroken hebben.

Vereisten
Je bent iemand met een hoek af en een enorme power. De basis is enerzijds je diploma (bachelor) alsook je ervaring en je commerciële ingesteldheid. Je hebt interesse in de vastgoedwereld (je ademt het nog nét niet) en beschikt over een enorme mensenkennis. Je weet dat je veel lef en een grote portie uithoudingsvermogen nodig zult hebben, gebouwen verkopen en onderhandelen is nu eenmaal je ding. Tevens verwachten we dat je duidelijk kan communiceren naar de klant toe, dit voornamelijk in het Nederlands maar af en toe zal je je Frans en Engels moeten bovenhalen.

In ruil voor al je inzet …
Bieden we je mooie carrièrekansen aan in combinatie met een meer dan competitief loonpakket aangevuld met aantrekkelijke commissies en extralegale voordelen. Maar vooral bieden we je een plekje aan in het leukste vastgoedteam van Vlaanderen met een hoop ambitieuze collega’s in een amicale werksfeer waar er af en toe plaats is voor een leuke teambuilding.

Kriebelt het? Do it!
Samengevat:
1) Zie je jezelf als de brug tussen verkoper en kersverse eigenaar?
2) Ben je commercieel ingesteld?
3) Wens je een sterke naam verder uit te bouwen?
Check, check and check! Mail je CV met begeleidende motiviatebrief naar jobs@panorama.immo voor een eerste kennismakingsgesprek. We streven ernaar om zo snel mogelijk je C.V. te screenen. Als er een match is, zullen we je uitnodigen op ons kantoor in hartje Kortrijk. Als we hier merken dat het een match made in heaven is, klinken we er binnenkort op!

Deze job kan uitgeoefend worden als zelfstandige (BIV-nummer) of als bediende.

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!