Hét jobportaal voor de vastgoedsector

commerciële consulent(e) kantoren regio Antwerpen

Job Expired

PANORAMA is een sterke speler op zowel de commerciële als de residentiële vastgoedmarkt en is in volle expansie. Doorheen Vlaanderen zijn we dagelijks actief, voornamelijk in de gouden driehoek Antwerpen-Brussel-Gent alsook geheel West-Vlaanderen. Je zal terechtkomen in een dynamisch en groeiend bedrijf met een jong en energiek team.

WIJ ZIJN OP ZOEK naar een COMMERCIËLE CONSULENT(E) KANTOREN REGIO ANTWERPEN. 

Een nieuwe uitvalsbasis vinden voor bedrijven. Daar zijn we bij Panorama sterk in. En daarom hebben we JOU nodig!

Schakel tussen bedrijf en nieuwe uitvalsbasis
Je komt toe op kantoor, opent je mailbox en leest je mailtjes. Je neemt contact op met geïnteresseerden en verschaft hen meer informatie. Een plaatsbezoek wordt afgewisseld met het finaliseren van een schattingsdossier zodat je dit tijdig kan voorleggen aan de eigenaar. Je krijgt akkoord en het pand mag gecommercialiseerd worden. Hiervoor steek je alles in gang zodat het online staat te schitteren, op zoek naar een nieuwe eigenaar / huurder. Je maakt tot slot nog een deal rond en je klant wuift je met een glimlach uit. Je vertrekt met een gerust hart dankzij de positieve samenwerking, wetende dat er nog samenwerkingen kunnen (zullen) volgen in de toekomst.

Contacten leggen en gebouwen voorzien van nieuwe eigenaar / huurder
Je zal een bestaande portefeuille overnemen en d.m.v. prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met eigenaars, met hen zal je overleggen en het uiteindelijke doel is de best mogelijke uitkomst te bekomen. Ook het aanwezige klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten. Hierdoor kan je meteen plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken. Eigenaars zullen je contacteren met de vraag om hun eigendom te verkopen / verhuren maar ook zoekenden zullen je contacteren waarbij je de noden zal bepalen en de aanvraag zal formaliseren. Hierbij word je (grotendeels) ondersteund door onze sales support waardoor jij je kan focussen op je job: inkopen en verkopen/verhuren.
Op kantoor zal je oa. afspraken inplannen in je agenda en klanten ontvangen. Ook zal je hier de telefonische opvolging van je klanten/bezoeken kunnen doen.

Een uitvalsbasis aan de rand van Antwerpen
Je zal grotendeels werken vanuit ons kantoor in de rand rond Antwerpen. Hierdoor ben je in no time op kantoor alsook kan je snel de oprit nemen richting afspraak. Tevens is er een kantoor naast de R0 te Zellik waar je meer dan welkom bent. Ook op het kantoor te Gent ben je meer dan welkom. Af en toe zal je naar het hoofdkantoor in Brugge gaan maar dit is geen dagelijkse kost.

Op kantoor zal je samenwerken met je collega’s die de Antwerpse markt reeds opengebroken hebben.

Vereisten
Je bent iemand met een hoek af en een enorme power. De basis is zowel je ervaring met hier bovenop je commerciële ingesteldheid. Je hebt interesse in de vastgoedwereld (je ademt het nog nét niet) en je weet dat je veel lef en een grote portie uithoudingsvermogen nodig zult hebben. Kantoren verhuren, verkopen en onderhandelen is nu eenmaal je ding. Tevens verwachten we dat je duidelijk kan communiceren naar de klant toe.

In ruil voor al je inzet …
Bieden we je mooie carrièrekansen aan in combinatie met een meer dan competitief loonpakket aangevuld met aantrekkelijke commissies en extralegale voordelen. Maar vooral bieden we je een plekje aan in het leukste vastgoedteam van Vlaanderen met een hoop ambitieuze collega’s in een amicale werksfeer waar er af en toe plaats is voor een leuke teambuilding.

Kriebelt het? Do it!
Samengevat:
1) Zie je jezelf als de brug tussen bedrijf en uitvalsbasis?
2) Werk je zelfstandig?
3) Ben je een blijvertje dat een sterke naam verder wenst uit te bouwen?
Check, check and check! Mail je CV met begeleidende motiviatebrief naar jobs@panorama.immo voor een eerste kennismakingsgesprek. We streven ernaar om zo snel mogelijk je C.V. te screenen. Als er een match is, zullen we je uitnodigen op ons kantoor naast de afrit van de E40. Als we hier merken dat het een match made in heaven is, klinken we er binnenkort op!

Meer info

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature