Hét jobportaal voor de vastgoedsector

commerciële consulent(e) kantoren regio Gent

Job Expired

PANORAMA is een sterke speler op zowel de commerciële als de residentiële vastgoedmarkt en is in volle expansie. Doorheen Vlaanderen zijn we dagelijks actief, voornamelijk in de gouden driehoek Antwerpen-Brussel-Gent alsook geheel West-Vlaanderen. Je zal terechtkomen in een dynamisch en groeiend bedrijf met een jong en energiek team.

WIJ ZIJN OP ZOEK naar een COMMERCIËLE CONSULENT(E) KANTOREN REGIO GENT

Een nieuwe uitvalsbasis vinden voor bedrijven. Daar zijn we bij Panorama sterk in. En daarom hebben we JOU nodig!

Contacten leggen en gebouwen voorzien van nieuwe eigenaar/huurder
Je zal een bestaande portefeuille overnemen en d.m.v. prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met eigenaars, met hen zal je overleggen om de best mogelijke uitkomst te bekomen. Ook het aanwezige klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten. Hierdoor kan je meteen plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken. Eigenaars zullen je contacteren met de vraag om hun eigendom te verkopen / verhuren maar ook zoekenden zullen je contacteren waarbij je de noden zal bepalen en de aanvraag zal formaliseren. Hierbij word je (grotendeels) ondersteund door onze sales support waardoor jij je kan focussen op je job: inkopen en verkopen/verhuren.

Op kantoor zal je oa. afspraken inplannen in je agenda en klanten ontvangen. Ook zal je hier de telefonische opvolging van je klanten/bezoeken kunnen doen.

Een uitvalsbasis naast de E40
Je werkt mee aan de uitbouw van het Gentse kantoor en bent ambitieus om de Gentse kantorenmarkt verder open te breken, dit samen met je collega’s.

Het kantoor te Gent is gelegen op amper 1 minuut rijafstand van de E40 op- en afrit Drongen. Hierdoor ben je in no time op kantoor alsook kan je snel de oprit nemen richting afspraak. Het hoofdkantoor, dat gelegen is in Brugge, bereik je tevens uiterst vlot dankzij de ligging nabij de E40 en naast de Expresweg.
Vereisten
Je hebt reeds ervaring in de B2B-sector en bent een geboren organisator. Je werkt graag zelfstandig en kan goed communiceren. Dankzij de affiniteit voor het vastgoed (je ademt het nog nét niet) kan je de bedrijfsleiders wegwijs maken in hun zoektocht. Je voelt goed aan hoe je mensen moet benaderen en je vindt het niet erg om te prospecteren. Doorzettingsvermogen en een vlotte babbel zitten in je DNA. Kantoorruimtes verhuren, verkopen en onderhandelen is nu eenmaal je ding.

In ruil voor al je inzet … 
Bieden we je mooie carrièrekansen aan in combinatie met een meer dan competitief loonpakket aangevuld met aantrekkelijke commissies en extralegale voordelen. Maar vooral bieden we je een plekje aan in het leukste vastgoedteam van Vlaanderen met een hoop ambitieuze collega’s in een amicale werksfeer waar er af en toe plaats is voor een leuke teambuilding.

Is dit iets voor jou?
Mail je CV met begeleidende motivatiebrief naar jobs@panorama.immo en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Deel deze vacature