Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Dossierbeheerder-syndicus

Dossierbeheerder-syndicus 105 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Loontrekkend
  • Provincie Brussel
  • Regio Brussel

Functieomschrijving:

1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!”

Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen.

2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?”

Gelukkig niet! In 90 % van de dossiers binnen team Brussel verloopt alles vlekkeloos. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning.

3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.”

Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem – al dan niet dringend – waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd.

4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!”

Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk.

5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?”

Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.


Profiel:

“Allez, ik ga ervoor!”

Top! Nog even dubbelchecken:

  • Beschik je over een bachelor diploma?
  • Ben je sterk in organisatie en communicatie?
  • Ben je vlot tweetalig (NL-FR)?
  • Zie je het zitten om er 100 % voor te gaan?

Aanbod:

“Zou het dan misschien toch iets voor mij zijn?”

De meeste vooroordelen hebben we nu wel doorbroken. Nog niet helemaal overtuigd? Hier gaan we: we werken in een mooi en vlot bereikbaar kantoor in Tour & Taxi Brussel, we hangen samen als een echte familie, we organiseren originele teamevents en loyaliteit wordt beloond met extra vakantiedagen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us