Hét jobportaal voor de vastgoedsector

ERKEND MAKELAAR OF VASTGOEDVERKOPER (M/V) – REGIO ZEDELGEM

Job Expired

ERKEND MAKELAAR OF VASTGOEDVERKOPER (M/V) – REGIO ZEDELGEM 574 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig, Loontrekkend, Bespreekbaar
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Brugge
Om onze grote ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar verterking voor ons kantoor de Zedelgem

Immo Francois staat voor passie in de vastgoedmarkt. Met ons gedreven team zijn wij actief in verschillende regio’s met kantoren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Om onze grote ambities te helpen waarmaken, zijn wij op zoek naar een vastgoedmakelaar/vastgoedverkoper voor regio Zedelgem.

Functie

Vanuit het kantoor krijg je een ruime persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedmakelaar instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille door actieve prospectie. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

Profiel

– Je beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma Vastgoed of gelijkwaardig door ervaring

– Je bent commercieel, klantgericht en haalt energie uit onderhandelingen

– Je beschikt over een groot doorzettingsvermogen en bent optimistisch ingesteld

– Je bent woonachtig in de regio en bent in het bezit van een rijbewijs B

Aanbod

Immo Francois biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng. We streven naar een positieve samenwerking met jou als handelsagent en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep. Je komt terecht in een bedrijf met een enorme dosis teamspirit en onbeperkte mogelijkheden tot opleiding, waardoor je je als individu zowel persoonlijk als professioneel ten volle kan ontwikkelen.

Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons kantorennet! Neem snel contact op met Klaas Vervaeke via klaas@immofrancois.be of op het nummer 050 94 64 46.

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us