Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Ervaren vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed

Ervaren vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed 365 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie Antwerpen
  • Regio Regio Antwerpen

Functieomschrijving:

Je zet Turner Antwerpen op de kaart: samen met het team ga je voor een sterke naam in de ruime regio van Antwerpen. Je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren en onderhandelingen te voeren alsook om prospectie te doen. Op kantoor plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen, ontvang je klanten etc… Klanten kunnen bij jou terecht voor advies rond (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsvastgoed. De ultieme kick krijg je van het sluiten van een deal die je via een waterdichte verkoop- of verhuurovereenkomst juridisch sluitend maakt. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het uittekenen van de strategische visie voor Turner Antwerpen en sta je in voor de verdere uitbouw en aansturing van het team.


Profiel:

Je voelt een sterke passie voor bedrijfsvastgoed. Je hebt minimum vijf jaar sales ervaring in de vastgoedsector achter de rug en je hebt een sterk economisch en fiscaal inzicht. Daarnaast heb je ervaring in het onderhouden en uitbouwen van een netwerk en is het leggen van contacten jouw tweede natuur. Regio Antwerpen is jouw thuishaven en je bent bereid in een zelfstandig statuut te werken. Je bent reeds in het bezit van jouw BIV nummer of je bent bereid om dit te behalen.


Aanbod:

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy, de ondersteuning van de bestaande sterke Turner structuur en het bestaande vastgoednetwerk van de recente integratie met First Immo in Antwerpen helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen Dewaele Vastgoedgroep. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us