Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Gedreven makelaar met een passie voor het vak (BIV erkend of stagiair )

Job Expired

Casteels Vastgoed is een vooruitstrevend vastgoedkantoor met een unieke benadering van de vastgoedmarkt. Door onze “hands-on” mentaliteit, creëren wij voor onze collega’s een uniek en doelgericht kader, waarbij de behoeften en het groeipotentieel centraal staat. Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen vanuit de hoofdzetel in Merelbeke.

Om onze doordachte ambities te helpen waarmaken, zijn wij op zoek naar een commercieel vastgoedtalent (BIV-nummer vereist  of mogelijkheid tot BIV stage ) voor de regio Oost-Vlaanderen, die voldoende in zichzelf gelooft en de overtuiging heeft dat het anders kan.

Herken jij jezelf?

  • Ja, ik geloof in mijn potentieel en weet waar mijn meerwaarde zit.
  • Ja, ik neem altijd mijn verantwoordelijkheid en ga voor resultaat!
  • Ja, ik ben flexibel en sta open voor uitdagingen!
  • Ja, ik weet dat ik steeds kan bijleren, commercieel en theoretisch!
  • Ja, ik zet door, opgeven staat niet in mijn woordenboek!
  • Ja, het is mijn passie om met mensen te verbinden en oplossingen te zoeken.
  • Ja, ik heb al een aantal jaren werkervaring achter de rug.

Geloof je als extra troef ook in de wereld van digitalisering en besef je dat marketing & sales door automatisering de perfecte tandem vormen?

Bij Casteels Vastgoed staat continue groei centraal, je wordt ondergedompeld in een persoonlijk opleidingstraject en krijgt de nodige ondersteuning om je eigen resultaten te halen. Je krijgt verantwoordelijkheden en hebt de kans om door te groeien in een dynamische en toekomstgerichte onderneming. Een interessante verloning is dan ook vanzelfsprekend.

Honger naar meer? Laten we dan kennismaken! Stuur je CV met motivatiebrief naar jobs@casteelsvastgoed.be, en wie weet tot binnenkort!

Discretie gegarandeerd.

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us