Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Halftijdse administratieve / commerciële bediende voor de tak verhuur

Functieomschrijving:

Riantimmo is een vastgoedkantoor te Moerbeke-Waas gespecialiseerd in verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Door blijvende groei van onze verhuurdossiers zoeken wij een nieuwe collega ter ondersteuning van het bestaande team. De job bestaat hoofdzakelijk uit de nauwkeurige opvolging van de administratie alsook plaatsbezoeken met kandidaat huurders. Communicatie met de verhuurder en huurder.


Profiel:

* Je bent een administratief  en organisatorisch talent. Je werkt gestructureerd. Je bent commercieel ingesteld en communicatief. Kennis en ervaring zijn van belang, maar goesting en enthousiasme nog veel meer. Je hebt interesse in vastgoed en bent leergierig van aard. Je bent bereidt om jouw alle wetgeving rond verhuur van vastgoed eigen te maken en regelmatig bij te scholen.


Aanbod:

Je wordt ondersteund door een team van toffe en vriendelijke collega’s. Er wordt aandacht besteed aan opleiding zowel intern als extern. Je krijgt een aantrekkelijke verloning op basis van een half-tijds bediendenstatuut. Er zijn doorgroeimogelijkheden.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de groene knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us