Hét jobportaal voor de vastgoedsector

HOOFD HEYLEN EXCLUSIEF

Functieomschrijving:

Heb jij een passie voor exclusief vastgoed?

Aangenaam kennismaken!

Voor onze cel HEYLEN EXCLUSIEF zijn wij op zoek naar een specialist, iemand die thuis is in de markt van het topsegment en de waarde van elke woning kent. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Als specialist in exclusieve eigendommen en ambassadeur van Heylen vastgoed, bestaat jouw taak uit het proactief op zoek gaan naar eigendommen voor de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille. Je werkt op een discrete, deskundige en persoonlijke manier. Verder behandel je de schatting en bijhorende administratie van onroerende goederen, gevolgd door bezoeken van de panden met de kandidaat-kopers, waarbij je hen door je eerlijkheid en kennis de nodige informatie verschaft. Je bouwt een dedicated team uit dat gekenmerkt wordt door authenticiteit en een sterke winnersmentaliteit. Naast de nodige dosis intelligentie en doorzettingsvermogen is het vastgoedrecht jou niet vreemd.

Ervaring als makelaar is een must!

Je beschikt over een commerciële drive en hebt een verzorgd voorkomen. Prospectie is jouw passie, je houdt van targets nastreven.

Avond- en zaterdagwerk schrikken je niet af.


Profiel:

Bij voorkeur op zelfstandige basis of in vast dienstverband (indien géén BIV-erkenning).Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.


Aanbod:

What’s in it for you?

Aantrekkelijk bonussysteem aangevuld met exclusieve voordelen waaronder bedrijfswagen, tankkaart, Iphone, laptop. Je krijgt persoonlijke ondersteuning op het vlak van onthaal, sales, marketing en juridische ondersteuning door onze afdeling legal.

Je kan meewerken aan het succesverhaal van Heylen vastgoed, vandaag met 12 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen en meer dan 90 medewerkers.


Hoe solliciteren?

Verstuur je CV en motivatie naar jobs@heylenvastgoed.be of contacteer ons op het nummer 0478/95.98.20

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Deel deze vacature
Connect with us