Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Immo professional / sales

 

Functieomschrijving:

Riantimmo is een vastgoedkantoor dat gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van de tak “verkoop” zijn wij op zoek naar een vastgoedmakelaar die binnen zijn regio verantwoordelijk is voor de inkoop en verkoop van panden met het oog op het uitbouwen van de vastgoedportefeuille. Je kent de vastgoedprijzen in jouw regio en maakt kwalitatieve schattingen op volgens ons huismodel. Je haalt immo opdrachten binnen en volgt het volledig verkoopproces op. Je voert onderhandelingen met eigenaars en kopers. Je communiceert met notarissen, omgevingsambtenaar en alle betrokken partners. Je denkt actief mee over  de verdere ontwikkeling van Riantimmo.


Profiel:

BIV titularis of BIV-stagiair is een pluspunt maar geen must. Je genoot een vastgoedopleiding of je hebt ervaring in het vastgoed. Je bent leergiering en bereidt om je continu bij te scholen. Je werkt vanuit eerlijke en oprechte intenties. Je bent ambitieus, gemotiveerd, positief, commercieel, communicatief, klantvriendelijk, verzorgd, collegiaal, gestructureerd, punctueel…. Je hebt een verzorgd Nederlands taalgebruik en spreekt tevens Engels. Je hebt geen 9 – 5 mentaliteit en bent flexibel in werktijdverdeling. Je kan zelfstandig werken en bezit een goede dosis zelfvertrouwen.  Je ben in het bezit van een rijbewijs B en hebt een blanco strafregister.


Aanbod:

Gevarieerde job en een aantrekkelijke verloning in evenredigheid met de prestaties. Je werkt binnen een dynamisch en collegiaal team en krijgt gepaste ondersteuning waar nodig. Je werkt in alle vrijheid maar wel met de nodige zelfdiscipline. Moderne werkomgeving met familiale sfeer en groeiambities. Mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen. Je krijgt de kans om professionele ervaring op te doen als basis voor een verdere carrière in het vastgoed. Sterke doorgroeimogelijkheden met, op termijn,  de mogelijkheid tot het uitbaten van een bijkantoor. Voor jouw gedreven werkflow krijg je vertrouwen terug en respect voor jouw privéleven en vrije tijd onder het motto hard werken maar ook hard genieten.

Stuur jouw motivatie en sollicitatie naar : marianne@riantimmo.be

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us