Hét jobportaal voor de vastgoedsector

PROJECTONTWIKKELAAR

PROJECTONTWIKKELAAR 577 keer bekeken1 sollicitatie

VACATURE

  • Statuut Loontrekkend
  • Provincie Antwerpen
  • Regio Regio Antwerpen
PROLAND ONTWIKKELT EN REALISEERT KWALITATIEF RESIDENTIEEL EN COMMERCIEEL VASTGOED

Functieomschrijving:

Proland zoekt een ervaren projectontwikkelaar voor versterking van ons team, die zorgt voor het inkopen en ontwikkelen van residentieel vastgoed in de regio groot Antwerpen. U heeft minimaal vijf jaar relevante werkervaring. U werkt daartoe samen met een ervaren team.


Profiel:

U prospecteert op actieve wijze naar nieuwe opportuniteiten: projecten, gronden,… U bent een vlotte onderhandelaar met goed commercieel inzicht. U beheert op zelfstandige wijze grote en middelgrote projecten. Ook het beschikken over een uitgebreid netwerk in Vlaanderen is een troef.

U kan gestructureerd en resultaatgericht werken naar vooropgestelde doelen. U heeft een passie voor vastgoed, bent flexibel en heeft een gezonde basis wilskracht.


Aanbod:

Proland biedt u een uitdagende en zelfstandige job in een dynamische sfeer. Er is meer dan ruimte voor innovatie en eigen initiatief wordt toegejuicht. Je wordt ondersteund door een vooruitstrevende marketing en visie op vastgoed. Bovendien wordt u een zeer interessant verloningspakket aangeboden, waardoor uw inspanningen maximaal beloond worden.


Hoe solliciteren?

Stuur uw motivatiebrief met CV naar onderstaand adres of mail naar info@proland.be. Wij kijken uit naar uw sollicitatie!

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us