Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Sales Assistent – (stagiair) vastgoedmakelaar

Beschrijving

Voor het kantoor van Living Stone Brussel zijn wij op zoek naar een Sales assistent/ stagiair vastgoedmakelaar die samen zijn / haar schouders zet onder de verdere uitbouw van het kantoor. Als commercieel talent ondersteun je de vastgoedmakelaars bij de administratieve en commerciële opvolging van de verkoopdossiers, doe je huisbezoeken en heb je contacten met eigenaars en (kandidaat) kopers, notarissen, kortom alle medespelers in onze professionele vastgoedwereld. Je werkt hiervoor steeds nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Jouw profiel

Je volgde een opleiding vastgoedmakelaardij of andere vastgoed gerelateerde opleiding. Een eerste ervaring is een pluspunt maar geen must. Je bezit een sterke commerciële drive en Brussel is voor jou geen onbekend terrein. Je bent perfect tweetalig (NL/FR) en bent bereid een BIV stage te lopen of je hebt reeds een BIV nummer


 

Wij bieden

Je komt terecht in een veelzijdige job binnen een dynamisch & groeiend bedrijf waar je de kans krijgt om professionele ervaring op te doen als basis voor een verdere carrière in het vastgoed. We werken samen op zelfstandige basis (met een BIV-stageovereenkomst) waarbij een verloning naar prestatie.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de groene knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us