Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Sales Manager Nieuwbouw – Regio Limburg / Kempen / Vlaams Brabant

Job Expired

Sales Manager Nieuwbouw – Regio Limburg / Kempen / Vlaams Brabant 379 keer bekeken

VACATURE

 • Statuut Zelfstandig
 • Provincie Antwerpen
 • Regio Regio Antwerpen

Brody Projectontwikkeling is een snelgroeiende projectontwikkelaar die kwalitatieve én betaalbare woonoplossingen ontwikkelt voor gezinnen, senioren en vastgoedinvesteerders in Vlaanderen en Brussel. Voor de uitbreiding van ons sales team zoeken wij een naturel verkoopstalent dat zich thuis voelt in de verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten.

Je wordt het zevende lid van ons enthousiaste  “sales & marketing”-team. Je hoofdtaak is – uiteraard – zoveel mogelijk op plan verkopen, maar er is ook ruimte voor je input in de marketing van jouw projecten. We geloven in een klantgerichte, adviserende verkoopsstijl met aandacht voor de mens achter de koper.

Jobinhoud:

Gelet op de projecten die we in de nabije toekomst zullen lanceren, zijn we op zoek naar iemand die zich thuis voelt in de regio Limburg / Kempen / Vlaams-Brabant. Je krijgt één of meerdere projecten toegewezen en zorgt ervoor dat we de vooropgestelde sales-targets behalen. Maar je staat er niet alleen voor: de senior sales manager begeleidt je waar nodig in het verkoopsproces, en het marketing team zorgt ervoor dat je dagelijks nieuwe, kwalitatieve leads aangeleverd krijgt. We verwachten geen actieve prospectie, maar wel dat je elke potentiële koper perfect begeleidt en adviseert – hopelijk in de richting van een nieuwe thuis of rendabele vastgoedinvestering in een van onze projecten!

Je bent welkom in ons hoofdkantoor in het hartje van Antwerpen, maar op basis van goede afspraken is thuiswerk vanzelfsprekend ook mogelijk. Je zorgt zelf voor je agendaplanning, waarbij avond- en weekendwerk soms onvermijdelijk is.


Aanbod:

Wij bieden een correcte prestatiegebonden vergoeding en een bonus voor uitzonderlijke prestaties. Als solide onderneming in volle expansie, garanderen we ook op lange termijn een goed gevulde pipeline zodat je genoeg brandstof hebt om je sales-motor te doen draaien.


Profiel:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in het verkopen van vastgoed
 • Degelijke basiskennis ivm nieuwbouw, je kan een woordje meepraten over de technische aspecten maar ook de Wet Breyne heb je onder de knie
 • Eerlijk, enthousiast & communicatief sterk, zowel intern als naar de klant toe
 • Nederlands is de voertaal, maar een goede kennis van Frans & Engels zijn uiteraard een meerwaarde
 • Gedreven & resultaatgericht
 • Zelfstandig, minstens qua mentaliteit en liefst ook qua statuut
 • We geven sterk de voorkeur aan een kandidaat die in het bezit is van een BIV-erkenning
 • Je deinst er niet voor terug om op basis van je prestaties vergoed te worden.

Interesse?

Mail je CV en motivatiebrief naar sebastian.rubin@brody.be en we contacteren je snel !

Vacature locatie:

 • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us