Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Senior Property Manager – Gebouwbeheerder – Syndicus

Senior Property Manager – Gebouwbeheerder – Syndicus 1081 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Loontrekkend
  • Provincie Antwerpen
  • Regio Regio Antwerpen

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder/syndicus van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei.
Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een ervaren Property Manager voor ons kantoor te Antwerpen.

Een Property Manager binnen Syncura is (eind)verantwoordelijk(e) voor het beheer van gebouwen, voornamelijk residentiële appartementen. Je werkt nauw samen met een technical property manager en de Branch Director.

Je krijgt een eigen portefeuille toegewezen van een 40 tot 60 gebouwen waar je instaat voor technische & juridische ondersteuning.

In deze functie ben je het rechtstreekse aanspreekpunt van de mede-eigenaars, huurders en leveranciers en beheer je het gebouw alsof het van jezelf zou zijn.
Zo zorg je ervoor dat alle nodige en dringende herstellingen uitgevoerd worden, de werken opgevolgd worden en de administratie & facturatie correct is. Deze taken gebeuren in nauw overleg met de technical property manager.

Je gaat ook regelmatig ter plaatse om vinger aan de pols te houden en ervoor te zorgen dat het gebouw optimaal beheerd wordt.

Daarnaast sta je in voor het opmaken van het jaarlijkse beheerbudget, nakijken afrekeningen,.. Hiervoor werk je nauw samen met de interne boekhouding.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het leiden van de algemene vergaderingen (+- 2/week – ‘s avonds) waarop alle eigenaars uitgenodigd worden (groepen van 10 tot 60 personen), waarin je fungeert als spilfiguur om zo tot een consensus te komen.

Je kan dus rekenen op een zeer veelzijdige job met veel sociale contacten & een erg gevarieerd takenpakket.

Profiel

Onze ideale kandidaat is in het bezit van minimum 2 jaar ervaring als syndicus/beheerder van gebouwen van VME’s.

Je bent bereid om gemiddeld 2x per week een avondvergadering te leiden.

Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werkt graag voor en werk je samen met mensen.

Je kunt goed zelfstandig werken, bent stressbestendig en je hebt een sterk ontwikkelde verantwoordelijkheidszin.

 Aanbod:

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop, groepsverzekering, e.d. Je werkt van maandag tot en met vrijdag (39 uur).
Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Syncura betekent werken in een innovatieve, jonge en dynamische omgeving. Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die tracht op te treden als pionier in het vastgoedbeheer. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.

 

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us