Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedconsulent – Vlaams-Brabant

*

Gezocht: Vastgoedconsulent (m/v/x) – Vlaams-Brabant

Ben jij een commercieel talent met passie voor vastgoed? Wij zoeken een vastgoedconsulent om ons verhuurteam te versterken!

Bij A Property & Pelsmaekers werk je mee aan de verhuur van woningen, appartementen, bedrijfspanden en commerciële panden. We bepalen samen binnen welke regio van Vlaams-Brabant jij actief zal zijn. Daar sta jij dan in voor het volledige verhuurproces. Je doet aan prospectie en voert gesprekken met eigenaars van vastgoed. Je behandelt zelfstandig je verhuurdossiers van a tot z. Je helpt huurders hun droomwoning vinden en begeleidt hen tijdens de bezoeken. Je zorgt voor een correcte onderhandeling met de eigenaar en de opvolging van het administratieve luik. We zoeken dus een assertieve en punctuele collega met commerciële drive.

We verwelkomen je in ons gemotiveerd en tof team waar de nodige ondersteuning en begeleiding voorzien is. We zorgen ook voor de nodige opleidingen zodat je alle tools in handen hebt om een succesverhaal te schrijven. Je krijgt ondersteuning van onze Sales Assistant en rapporteert aan onze Manager Verhuur en Beheer. Je krijgt echt de kans om je te bewijzen en kan dan op termijn ook doorgroeien. Op basis van je prestaties voorzien wij voor een zeer goede verloning.

Noodzakelijke skills in jouw rugzak:

  • Minimum middelbare schoolopleiding met eerste commerciële ervaring
  • Vlot Nederlands en Frans, andere talen zijn een pluspunt
  • Rijbewijs B.

Bovenop je schitterende persoonlijkheid ben jij liefst:

  • Vlot en sociaal in de omgang met anderen
  • Punctueel, flexibel en accuraat in je handelen
  • Empathisch, diplomatisch en assertief
  • Stressbestendig en gestructureerd.

A Property & Pelsmaekers heeft doorheen de jaren een stabiele portefeuille/cliënteel uitgebouwd in Vlaams-Brabant (vierhoek Brussel – Mechelen – Diest – Tienen). Naast verkoop en verhuur beheren wij ook een groot aantal panden. Neem zeker een kijkje op onze website om meer te ontdekken!

Lijkt dit helemaal jouw ding? Kruip dan zeker in je pen voor een korte motivatiebrief! Samen met jouw uitgebreid CV kan je deze best naar Wim sturen op hr@ap-p.be. Als je in aanmerking komt voor deze job, neemt hij spoedig contact met jou op om een afspraak te maken.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer toelichting voor je solliciteert? Stuur Wim een kort mailtje met je gegevens. Hij belt jou dan snel op.

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature