Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed Brussel

Vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed Brussel 367 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie Brussel
  • Regio Brussel

Functieomschrijving:

Je bouwt mee aan het groeiverhaal om Turner Brussel op de kaart te zetten: je gaat voor een sterke naam in de ruime regio van Brussel. Jouw eerste weken start je in het kantoor van Turner Gent waar je een doorgedreven opleiding zal krijgen. Hierna word je verantwoordelijk voor regio Brussel op vlak van bedrijfsvastgoed en bouw je een portefeuille van panden te koop en te huur uit. Hierbij mag je ondersteuning verwachten van de kantoorverantwoordelijke van Dewaele Brussel. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen en je voert intakegesprekken en onderhandelingen. Op kantoor plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen, ontvang je klanten, bereid je dossiers voor en werk je prospectie acties uit. Klanten kunnen bij jou terecht voor advies rond (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsvastgoed. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega’s van Turner Gent alsook met de collega’s van het Dewaele kantoor in Brussel.


Profiel:

Je volgde reeds een bachelor vastgoed of behaalde een bachelor of master in een financieel-economische richting. Het vastgoedrecht is jou niet vreemd. Je voelt een sterke passie voor bedrijfsvastgoed. Daarnaast ben je sterk in het uitbouwen van een netwerk en het leggen van contacten. Regio Brussel is jouw thuishaven en je bent bereid om in een zelfstandig statuut te werken. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dit kan ook voor deze vacature.


Aanbod:

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en ondersteuning van de bestaande sterke Turner structuur helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen Dewaele Vastgoedgroep. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us