Hét jobportaal voor de vastgoedsector

VASTGOEDMAKELAAR (BIV) OF VASTGOEDBEDIENDE INKOOP/VERKOOP (indien geen BIV-erkenning)

Functieomschrijving:

Heb jij een passie voor vastgoed?

Aangenaam kennismaken!

Voor onze 12 kantoren zijn wij steeds op zoek naar ervaren inkopers/verkopers van residentieel vastgoed. Solliciteer spontaan en wij bekijken graag welke opportuniteiten wij jou toekomstgericht kunnen aanbieden.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Als makelaar en ambassadeur van Heylen vastgoed, bestaat jouw taak uit het proactief op zoek gaan naar eigendommen voor de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille. Verder behandel je de schatting en bijhorende administratie van onroerende goederen, gevolgd door bezoeken van de panden met de kandidaat-kopers, waarbij je hen door je eerlijkheid en kennis de nodige informatie verschaft. Je maakt deel uit van een dedicated team dat gekenmerkt wordt door authenticiteit en een sterke winnersmentaliteit.

Naast de nodige dosis intelligentie en doorzettingsvermogen is het vastgoedrecht jou niet vreemd.

Avond- en zaterdagwerk schrikken je niet af.


Profiel:

Je hebt een passie voor vastgoed en bezit sterke commerciële skills.


Aanbod:

Aantrekkelijk bonussysteem aangevuld met exclusieve voordelen waaronder bedrijfswagen, tankkaart, Iphone en laptop.

Je krijgt persoonlijke ondersteuning, opleiding door onze eigen HEYLEN VASTGOED ACADEMY en bijscholing op het vlak van prospectie, in- en verkoop van vastgoed.

Ondersteuning van het volledige team van Heylen Vastgoed, onder meer op het vlak van onthaal, sales, marketing en juridische ondersteuning door onze afdeling legal.

Je kan meewerken aan het succesverhaal van Heylen vastgoed, vandaag met 12 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen en meer dan 90 medewerkers.

Bij voorkeur op zelfstandige basis of in vast dienstverband (indien géén BIV-erkenning). Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan.


Hoe solliciteren?

Verstuur je CV en motivatie naar jobs@heylenvastgoed.be of contacteer ons op het nummer 0478/95.98.20

Meer info

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us