Hét jobportaal voor de vastgoedsector

VASTGOEDMAKELAAR/INKOPER KANTOOR TURNHOUT

Functieomschrijving:

Heb jij een passie voor vastgoed?

Aangenaam kennismaken!

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Als makelaar en ambassadeur van Heylen vastgoed, bestaat jouw taak uit het proactief op zoek gaan naar eigendommen voor de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille. Je maakt zelf je afspraken aan de hand van prospectietelefoons en bezoeken. Daarnaast maak je correcte schattingen en voer je inkoopgesprekken om de verkopers via Heylen vastgoed hun woning te laten verkopen. Je maakt deel uit van een dedicated team dat gekenmerkt wordt door authenticiteit en een winnersmentaliteit.

Naast de nodige dosis intelligentie en doorzettingsvermogen is het vastgoedrecht jou niet vreemd.

Je beschikt over een commerciële drive en hebt een verzorgd voorkomen.

Prospectie is jouw passie, je houdt van targets nastreven en bent een echte “hunter”

Avond- en zaterdagwerk schrikken je niet af.


Profiel:

Bij voorkeur op zelfstandige basis of in vast dienstverband (indien géén BIV-erkenning).Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.


Aanbod:

What’s in it for you?

Aantrekkelijk loon met bonussysteem aangevuld met exclusieve voordelen waaronder bedrijfswagen, tankkaart, Iphone en laptop.

Je krijgt persoonlijke ondersteuning, opleiding door onze eigen HEYLEN VASTGOED ACADEMY en bijscholing op het vlak van prospectie, in- en verkoop van vastgoed.

Ondersteuning van het volledige team van Heylen Vastgoed, onder meer op het vlak van onthaal, sales, marketing en juridische ondersteuning door onze afdeling legal.

Je kan meewerken aan het succesverhaal van Heylen vastgoed, vandaag met 12 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen en meer dan 90 medewerkers.


Hoe solliciteren?

Verstuur je CV en motivatie naar jobs@heylenvastgoed.be of contacteer ons op het nummer 0478/95.98.20

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us