Hét jobportaal voor de vastgoedsector

VASTGOEDMAKELAAR KANTOOR SINT NIKLAAS

Functieomschrijving:

Heb jij een passie voor vastgoed?

Aangenaam kennismaken!

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Als makelaar en ambassadeur van Heylen vastgoed, bestaat jouw taak uit het proactief op zoek gaan naar eigendommen voor de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille. Verder behandel je de schatting en bijhorende administratie van onroerende goederen, gevolgd door bezoeken van de panden met de kandidaat-kopers, waarbij je hen door je eerlijkheid en kennis de nodige informatie verschaft. Je maakt deel uit van een dedicated team dat gekenmerkt wordt door authenticiteit en een sterke winnersmentaliteit.

Naast de nodige dosis intelligentie en doorzettingsvermogen is het vastgoedrecht jou niet vreemd.

Avond- en zaterdagwerk schrikken je niet af.


Profiel:

Bij voorkeur op zelfstandige basis of in vast dienstverband (indien géén BIV-erkenning).Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.


Aanbod:

What’s in it for you? 

Aantrekkelijk loon met bonussysteem aangevuld met extralegale voordelen waaronder bedrijfswagen, tankkaart, Iphone, laptop + maaltijdcheques en een degelijke hospitalisatieverzekering.

Je krijgt persoonlijke ondersteuning, opleiding door onze eigen HEYLEN VASTGOED ACADEMY en bijscholing op het vlak van prospectie, in- en verkoop van vastgoed.

Ondersteuning van het volledige team van Heylen Vastgoed, onder meer op het vlak van onthaal, sales, marketing en juridische ondersteuning door onze afdeling legal.

Je kan meewerken aan het succesverhaal van Heylen vastgoed, vandaag met 12 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen en meer dan 90 medewerkers.

 


Hoe solliciteren?

Verstuur je CV en motivatie naar jobs@heylenvastgoed.be of contacteer ons op het nummer 0478/95.98.20

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Deel deze vacature
Connect with us