Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar van de toekomst

Job Expired

Verdien meer. Bepaal je eigen agenda. Have fun.

Word een vastgoedmakelaar van de toekomst!

Vind jij het ook dringend tijd voor een nieuwe aanpak?

Straf is geen traditionele top-down structuur waarbij de bazen met het grootste stuk van de taart gaan lopen. Ons doel is jou te ondersteunen én te helpen om te domineren binnen je eigen regio. Lees hieronder hoe we dat concreet aanpakken.

Vlotte werking

Je kan rekenen op een professionele back-office zodat jij kan doen waar je écht goed in bent: het opbouwen en onderhouden van een netwerk kopers en verkopers. Wij regelen de rest.

Eerlijke vergoeding

Bij Straf vloeit het overgrote deel van de commissie niet naar de top terwijl de makelaar al het werk doet. Jij kan rekenen op een eerlijke vergoeding voor je harde werk.

Geen top-down structuur

Het is aan ons om jou de tools aan te reiken zodat je kan domineren in je eigen regio. Niet andersom. Jij vertelt ons wat je nodig hebt, wij bouwen het. Simpel.

Coaching & training

50 jaar vastgoedervaring en +100k geïnvesteerd in trainingen. Die ervaring en kennis delen we graag met het team. Laat ons je ondersteunen om het maximale uit jezelf te halen.

Top marketing

Je eigen in-house marketing agency. Met sterke branding, online marketing en een passie om steeds beter te doen zeg jij weldra vaarwel tegen koude prospectie 😉

#startuplife

We willen een traditionele markt die al te lang stilstaat uitdagen als nieuwkomer. Voel je de roep om mee aan deze droom te bouwen? Grijp je kans en ervaar het start-up leven.

Interesse?

Lees alles over deze vacature op strafvastgoed.be/join-fb
Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar ​hallo@strafvastgoed.be

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us