Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed

Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed 491 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Ieper - Poperinge - Wervik

Functieomschrijving:

Je maakt deel uit van de verhuurafdeling in Ieper: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen, etc… Je bent vaak op baan in de regio van Ieper. Op kantoor plan je bezoeken en intakegesprekken in. Met jouw oog voor detail zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Met jouw zelfstandige mindset hou je ervan om een portefeuille van A tot Z op te volgen.


Profiel:

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk Administratieve nauwkeurigheid is jouw stokpaardje. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.


Aanbod:

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Aan de hand van interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Ieper. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us