Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verkoop en verhuur woonvastgoed

Vastgoedmakelaar verkoop en verhuur woonvastgoed 375 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie Brussel
  • Regio Brussel

Functieomschrijving:

Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen, etc… Op kantoor zorg je voor de administratie van jouw dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper/huurder en verkoper/verhuurder kan laten vertrekken met een picobello verkoop- of verhuurovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke te Brussel.


Profiel:

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen, rechtspraktijk of soortgelijk. Jouw gedrevenheid en zelfstandigheid stellen je in staat om mee de schouders te zetten onder de verdere uitbouw van de verkoop- en verhuurportefeuille in Brussel. Verder bezit je een grondige kennis Frans. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden voor deze vacature ook een BIV-stage aan.


Aanbod:

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving, in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke, helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Brussel. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us