Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verkoop en verhuur woonvastgoed

Job Expired

De job in een notendop.

Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Middelkerke: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen, etc… Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper/huurder en verkoper/verhuurder kan laten vertrekken met een picobello verkoop- of verhuurovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Praktisch.

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk. Je bezit een stevige commerciële drive en regio Middelkerke kent geen geheimen voor jou. Je ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken. Verder ben je bereid om de BIV stage te doorlopen of heb je jouw BIV nummer reeds op zak.

Wat mag je van ons verwachten?

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Middelkerke. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us