Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed 386 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Brugge

Functieomschrijving:

Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Brugge: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen, etc… Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en zet mee jouw schouders onder de verdere uitbouw van het kantoor.


Profiel:

Voor deze vacature kijken we uit naar een kandidaat die een eerste commerciële ervaring in de vastgoedsector achter de rug heeft. Verder zijn we op zoek naar een echte teamplayer met een uitgebreid netwerk regio Brugge. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden voor deze vacature ook een BIV-stage aan. 


Aanbod:

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving, in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke, helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Brugge. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us