Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed 81 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie Oost-Vlaanderen
  • Regio Regio Gent

De job in een notendop.

Als commercieel talent zal je vertoeven in de oostelijke regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen, etc… Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Praktisch.

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk of soortgelijk. Je bezit een stevige commerciële drive en ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.

Wat mag je van ons verwachten?

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Gent. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us