Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed

Job Expired

De job in een notendop.

Als commercieel talent maak je jou thuis in de ruime regio van Wevelgem: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen… Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.
Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Praktisch.

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk. Je hebt minimum 5 jaar ervaring in de verkoop binnen de vastgoedsector en je ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken. Je hebt jouw BIV nummer reeds op zak of bent bereid om de BIV stage te doorlopen.

Wat mag je van ons verwachten?

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Kortrijk. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us