Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed

Job Expired

Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed 575 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie West-Vlaanderen
  • Regio Regio Knokke - Blankenberge

Functieomschrijving:

Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Knokke: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen, etc… Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en zet verder mee jouw schouders onder de verdere uitbouw van het kantoor.


Profiel:

Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk. Je hebt minimum 5 jaar ervaring binnen de vastgoedsector achter de rug. Je bezit een stevige commerciële drive en regio Knokke kent geen geheimen voor jou. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.


Aanbod:

Reken erop dat je terechtkomt als vastgoedmakelaar in een professionele en innovatieve omgeving, in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega’s en kantoorverantwoordelijke, helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Knokke. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de blauwe knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us