Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vastgoedmakelaar

Vastgoedmakelaar 544 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig
  • Provincie Limburg
  • Regio Regio Hasselt

Om mee verder te bouwen aan onze toekomst en die van onze klanten, is Idylia op zoek naar een gedreven (m/v) VASTGOEDMAKELAAR

Functieomschrijving:

Ons immo kantoor in Zonhoven is de ideale uitvalsbasis voor deze boeiende en gevarieerde functie. Je focust je binnen Idylia immers op de inkoop en verkoop van residentieel vastgoed in en rond Zonhoven. Nadat je vertrouwd bent geraakt met onze werkwijze en aanpak, sta je zelf in voor het voorbereiden en opstellen van je verkoopdossiers.
Na enkele maanden zal een commercieel bediende een aantal taken van je overnemen, zodat jij je meer kunt richten op de in- en verkoop.
Je doet actief aan prospectie om je portefeuille zorgvuldig en met oog voor kwaliteit uit te bouwen. Dankzij je commerciële vaardigheden en marktkennis, maak je realistische waardebepalingen op met de daarvoor bestemde software.
Je neemt initiatief in de verdere uitwerking en succesvolle afhandeling van je verkoopdossier.
Bij Idylia hechten we ontzettend veel belang aan een goede klantenrelatie. Vanzelfsprekend hou je je klanten daarom regelmatig op de hoogte van de voortgang van je dossiers.


Profiel:

Je beschikt over een BIV-nummer, maar, belangrijker nog, ook over een passie voor vastgoed.
Met je commerciële en klantvriendelijke skills ben je vlot in de omgang en straal je vertrouwen uit.
Je kunt je ook goed inleven in je klanten, en bent steeds bereid om hun vragen te beantwoorden. Tegelijkertijd communiceer je ook proactief over de voortgang en aanpak in hun dossier.
Je hebt een verzorgd voorkomen, hebt oog voor kwaliteit en draagt, net zoals de rest van het Idylia-team, eerlijkheid hoog in het vaandel.


Aanbod:

Voor deze uitdagende en boeiende functie bij Idylia kun je rekenen op een aantrekkelijke verloning. Bovendien ga je aan de slag in een dynamisch en enthousiast team met een no-nonsense mentaliteit dat veel belang hecht aan een sterke teamspirit.
Je beschikt over de vrijheid om je agenda en werk zelf in te plannen.
Omdat wij veel belang hechten aan blijvend leren, voorzien wij ook professionele ondersteuning en geven we je ruim de mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen.


Wil jij meebouwen aan onze toekomst en die van onze klanten?

Bezorg dan zo snel mogelijk je motivatiebrief met cv en foto aan Nancy Aerts via nancy@idylia.be.
Wij kijken er alvast naar uit je te ontmoeten.

Vacature locatie:

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us