Het nr.1 jobportaal voor de vastgoedsector

WANTED: Getalenteerd vastgoedmakelaar (M/V)

WANTED: Getalenteerd vastgoedmakelaar (M/V) 162 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Zelfstandig, Bespreekbaar
  • Provincie Oost-Vlaanderen
  • Regio Regio Aalst

Is onderstaande vacature iets voor jou? Grijp dan de koe bij de horens en overtuig ons van je kwaliteiten op jobs@vastima.be.

Sluit deze opportuniteit niet helemaal aan bij jouw profiel, maar zie je jezelf wel werken bij Vastima? Spontane sollicitaties zijn van harte welkom! Voor gemotiveerd talent schuiven we met plezier een stoeltje bij.

Wie zijn wij?

Immo Vastima groeide de laatste jaren uit tot een vaste waarde binnen de vastgoedmarkt van de ruime regio Aalst. We staan garant voor een feilloze service, zowel voor, tijdens als na de afronding van elk verkoop- of verhuurdossier. Waar we ons onderscheiden van de concullega’s is onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie. Die werkwijze mist z’n effect niet, want onze exponentiële groei maakt dat we uitkijken naar versterking.

Wie ben jij?

Jij wordt onze nieuwe inkoper én verkoper. Dat betekent dat je actief op zoek gaat naar kwalitatief residentieel vastgoed binnen de regio die je toegewezen krijgt. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van verkoop en verhuur. We verwachten dat je je eigen dossiers opvolgt van A tot Z, waarbij een persoonlijke aanpak met alle partijen en jouw ongeëvenaarde professionaliteit centraal staan.

Idealiter heb je al een eerste ervaring binnen de wondere wereld van immobiliën. Of je op zelfstandige basis of in loondienst werkt kunnen we bespreken, maar je beschikt wel over een eigen BIV-nummer (of je bent bereid dit kortelings binnen te rijven). Bij voorkeur ben je afkomstig uit de ruime regio Aalst en je bent vertrouwd met de omliggende gemeenten. Een sterke basiskennis van bouwmaterialen en eigendomsrecht is onontbeerlijk. Ook een doorwinterde positieve mindset, een commerciële ingesteldheid en gedrevenheid om elk project tot een goed einde te brengen komen je hier goed van pas. Je beschikt over een rijbewijs B en kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Kennis en ervaring zijn uiteraard van belang, maar goesting en gedrevenheid zijn dat evenzeer. Laat dat je niet tegenhouden om ons je CV en motivatiebrief toe te sturen.

Wat krijg je van ons?

We bieden jou een boeiende, gevarieerde functie binnen een gezellige, ambitieuze werkomgeving. We zijn een bedrijf in volle expansie en nemen jou graag mee in onze grootse dromen. Om jou en onze dienstverlening voortdurend te blijven verbeteren voorzien we je geregeld van de nodige opleidingen om je professionele en persoonlijke ontwikkeling aan te scherpen.

Wederzijds vertrouwen en een positieve werksfeer dragen we hoog in het vaandel. Daarom mag je zelf je agenda inplannen en gerust flexibele uren hanteren. Bovendien word je op elk vlak optimaal ondersteund – zowel intern als extern. Last but not least: in ruil voor je inspanningen ontvang je een interessante, marktconforme verloning, aangevuld met een motiverend commissieloon.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur ons dan je CV en overtuig ons van je gedrevenheid op jobs@vastima.be. Graag tot snel!

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us