Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Henri Homes Beheer 383 keer bekeken

Volgen

Henri Homes Beheer heeft 1 job online geplaatst

Henri Homes Beheer

Info over de werkgever

Henri Homes Beheer maakt deel uit van de overkoepelende groep Henri Homes.  Henri Homes is een dienstverlenend organisatie met activiteiten in de vastgoedmakelaardij (Immo Marina Verkoop en Verhuur), property management of syndic (Henri Homes Beheer), professionele schoonmaak Henri’s Housekeeping én het organiseren van klusjes voor particulieren (Henri’s Fix it). Wij hebben vestigingen in Blankenberge en Wenduine.

Onze groep telt 22 gedreven mensen met allen een vastberadenheid mensen te helpen. We zijn eveneens de trotse bezitter van het Kwaliteitslabel van Professionele Syndicus. We beheren een portefeuille van meer dan 4.000 appartementen en garages verspreid over residenties in Blankenberge, Zeebrugge, Brugge en Wenduine.

Mede-eigenaars worden door Henri Homes Beheer in de watten gelegd en hebben bijvoorbeeld via een eigen website toegang tot alle belangrijke documenten, verslagen en informatie relevant voor hun residentie. Ze kunnen zelfs de boekhouding van op afstand online volgen.

Onze missie is een positieve en bewuste thuisbeleving voor iedereen bewerkstelligen. Daarvoor doen we wat we doen, met goesting én iedere dag opnieuw.

Henri Homes Beheer = de syndicus die reageert, informeert én realiseert