Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Immo Vermast 2168 keer bekeken

Volgen

Immo Vermast heeft 1 job online geplaatst

Immo Vermast

Info over de werkgever

Immo Vermast kan rekenen op méér dan 30 jaar ervaring. In 2010 werd het vastgoedkantoor Immo Vermast opgericht na al bijna 20 jaar marktervaring te hebben opgedaan in de Druivenstreek. Stap voor stap bouwde Immo Vermast haar ijzersterke reputatie verder op.

Inmiddels staat Immo Vermast gekend als dé referentie van kwalitatief vastgoed in de regio Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Terhulpen en omliggende gemeenten. De vertrouwensrelatie die wij met u opbouwen vormt de sleutel tot ons succes. Dankzij dit vertrouwen bemiddelde Immo Vermast (succesvol) al voor meer dan 315 miljoen euro aan vastgoedwaarde.

Vandaag kan het kantoor verder teren op haar enorme netwerk dat werd opgebouwd rondom vertrouwen, eerlijkheid, en immer het belang van haar klanten nastrevende. Onze klanten getuigen dat de kwaliteit van onze dienstverlening ongeëvenaard is. Hierop kan u vertrouwen.

Ons team van vastgoedmakelaars en vastgoedexperten staat voor u klaar. Bij iedere woning stellen wij u een service op maat voor. Immers, uw woning en uw dossier zijn uniek en worden bij ons ook als dusdanig behandeld.

We begeleiden u doorheen het hele aankoop- of verkoopproces, in volledige transparantie en in een gemoedelijke sfeer. Een open en eerlijke relatie gebaseerd op vertrouwen is onze sleutel tot succes.

Wenst u uw pand in alle discretie te verkopen? U kunt erop rekenen dat wij dit zullen respecteren.

Onze bedrijfsfilosofie garandeert onze klanten dat zij altijd kunnen rekenen op de best beschikbare begeleiding in de aankoop of verkoop van hun onroerend goed.