Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Solvio 224 keer bekeken

Volgen

Solvio heeft 1 job online geplaatst

Solvio

Info over de werkgever

Solvio verwijst naar het Latijnse werkwoord solvere wat betekent ‘oplossen’, ‘ontcijferen’, ‘ontwarren’, zoals in solution(s) (eng., fr. ) – ‘oplossing’.

  • Luisterend oor: Transparante communicatie en een klantgerichte service is een must. We behouden een persoonlijke aanpak, en voorzien tegelijk een performant digitaal platform aan om het comfort van onze klanten te verhogen.
  • Gebouw – bescherming: Solvio Group biedt uitgebreide bescherming voor gebouwen, bedrijven, appartementen of kantoren met aandacht voor de impact die ze hebben op elkaar en op hun omgeving.
  • Continue lijn: Solvio Group garandeert de continuïteit in haar werking. We streven een voortrekkersrol na in het stroomlijnen en breed ondersteunen van samenwonen, werken en leven.
  • Slot – safety: In onze werking waarborgen wij uw veiligheid. Hier gaat het zowel over de veiligheid en leefbaarheid in en rondom gebouwen alsook de digitale veiligheid op ons online syndicus platform.
Solvio Beheer is in 2014 de handelsnaam geworden van Heylen&Blockhuys bvba en is als syndicus al meer dan 35 jaar thuis in de provincie Antwerpen, met uitvalsbasis op de Frans Beckersstraat te Berchem. In de laatste jaren is Solvio Beheer uitgegroeid tot een betrouwbare partner en vaste waarde in de vastgoedbeheersector voor meer dan 5000 particuliere en professionele klanten en gezinnen. Een efficiënte en transparante aanpak staat centraal. Sinds 2019 heeft Solvio haar diensten uitgebreid naar Brussel.