Hét jobportaal voor de vastgoedsector

Vansweevelt Vastgoed. 1597 keer bekeken

Volgen

Vansweevelt Vastgoed. heeft 1 job online geplaatst

Vansweevelt Vastgoed.

Info over de werkgever

Vansweevelt Vastgoed is een in 1989 opgericht familiebedrijf met vijf kantoren in Turnhout, Geel, Herentals, Vosselaar en Mechelen.

Dankzij méér dan 30 jaar ervaring op de teller zijn wij uitgegroeid tot een vaste waarde in de Kempen.  Onze 24 vastgoedexperts geven dagelijks het beste van zichzelf om het vastgoed van onze opdrachtgevers te verkopen of te verhuren en zijn gepassioneerd om hun kandidaat-kopers en huurders aan een droomwoning te helpen.

Vansweevelt Vastgoed biedt heel wat diensten aan: verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw en ontwikkeling van projectgronden.

Wij weten dat een vastgoedtransactie een zeldzame en belangrijke stap is in iemands leven.
Daarom ontzorgen wij onze klanten volledig tijdens dit proces. Onze deskundigen staan de klant met raad en daad bij en geven advies waar nodig. Ze bewaken de kwaliteit van het vastgoedproces – alles wordt werkelijk tot in de puntjes geregeld!

Wat maakt Vansweevelt Vastgoed zo uniek? Wij gaan niet voor de snelle deal, maar streven altijd naar het maximum voor onze opdrachtgevers. En dat wordt gesmaakt.  Het resultaat is een zeer hoge klantentevredenheid – daar zijn we trots op!